Trendkleur 2024 peach

Dé trendkleur van 2024 ontbreekt niet meer in jouw huis

Alhoewel 2024 over een maand alweer op de helft van zijn jaar zit, is het zeker niet te laat om de trendkleur van 2024 in je huis toe te passen. Zeker niet als het om een kleur gaat die jou 'lift' met het gevoel van een zomers briesje in je huis... 

JUST PEACHY. Hier heeft iedereen recht op om te weten, namelijk dé trendkleur van het jaar: Peach! Peach Fuzz om precies te zijn, is blozend oranjeroze. Het is een warme, zachte kleur. (Pastel)perzik is een kleur die niet per se 'gedurfd' of 'krachtig' is maar door de warmte en zachtheid geeft dit juist tegenhang aan de wereld die momenteel niet zo warm en gezellig is.

Nee, geen stress, je hoeft niet meteen plannen te maken om naar de bouwmarkt te gaan, budget uit te trekken en met een roller en een kwast je muren aan te passen. Laat staan je complete inboedel.

Een iets subtielere manier om deze kleur terug te laten komen is door voor een statement piece te gaan zoals deze 'kaarshouder peach fuzz'. Heel eenvoudig en veel duurzamer om de kleur op deze wijze entree te laten maken in jouw interieur. Of het nou om je toilet, nachtkastje of ter aanvulling op een decoratieschaal gaat. Deze kaarshouder gaat het doen!