Welkom bij TOFF label, waar stijl en duurzaamheid samenkomen in handgemaakte interieuraccessoires.

Webshop eigenaar
Moderne kaarshouder
Terrazzo interieuraccessoires
Handgemaakte interieuraccessoires

Mijn naam is Charlotte, een enthousiaste ondernemer met een passie voor retail, interieur en alles wat een totaalplaatje mooier maakt. Mijn keuze voor een opleiding op het gebied van winkelvormgeving was dan ook de juiste. Na mijn eerste stage bij de Bijenkorf in Amsterdam, begon mijn reis in het opdoen van werkervaringen. Na 9 jaar daar ook gewoond te hebben, ben ik nu neergestreken in het gezellige Breda. Mijn avontuur hier in het zuiden begon nadat ik mijn grote liefde Martyn in het vliegtuig had ontmoet.

Tijdens mijn werkervaringen in de fashion zag ik de groeiende aandacht voor duurzaamheid, maar in de interieurwereld merkte ik dat er nog een flinke slag te maken was. Mijn creativiteit en liefde voor kleur hebben geleid tot het maken van interieuraccessoires die niet alleen trendy zijn, maar ook duurzaam. Hierover lees je meer op onze pagina duurzaamheid.

Kleur in huisTaartplateau terrazzo uniek handgemaakt

De inspiratie tot wat ik doe komt niet alleen voort uit het feit dat mijn hart ligt bij leuke producten waar we blij van worden, maar ook uit mijn gezinsleven. Na de komst van onze 2 kids besefte ik nog meer hoe belangrijk het is om een positieve impact op de wereld niet uit het oog te verliezen.

Daarom ben ik trots op onze samenwerking met de organisatie 'Sprout', waarmee jij met jouw aankoop niet alleen een happy toevoeging aan je interieur geeft, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Per verkocht product, planten wij 1 boom!

Terrazzo interieuraccessoires

Ontdek de collectie, laat je inspireren en geef je humeur een boost met het psychologische kleurenspel van de interieuraccessoires bij TOFF Label.

Dankjewel voor je aankoop en jouw bijdrage aan een duurzamere wereld.

Happy shopping.

Charlotte