Interieur styling

Waar jij al langer tegenaan loopt in je interieur. Emma gaat je helpen!

Heerlijk hè, al die woonaccessoires in die winkels, eyecandy gegarandeerd! Ik denk dat we het wel met elkaar eens zijn, al die heerlijke verschillende kleuren en vormen, en dan ook nog heerlijk smoelend bij elkaar gestyleerd. Zei ik trouwens al heerlijk? Ieder seizoen weer opnieuw, daar worden we blij van! ...Of is dat gevoel maar voor even?

Herken je het? In de winkels zie je zoveel moois, maar toch houd je jezelf ergens tegen en ga je niet overstag omdat je het allemaal net niet zeker weet.  "Matcht het wel met wat ik al heb staan? Leuk, maar ik zie het in mijn eigen huis nog niet helemaal voor me. Even kijken wat ik nog meer tegenkom". En het resultaat? Jouw interieur is voor je gevoel nog steeds niet helemaal af.

De kleuren op je muren, je meubels, allemaal door jou bewust gemaakte keuzes en je bent er ook wel blij mee, maar je komt er gewoon niet helemaal uit met die finishing touch. Ik weet iemand die daarbij kan helpen: Emma.

Bij Emma Thuis is een uniek en simpel styling concept, bedacht om jou te helpen wanneer jij stoeit met woonaccessoires en er maar niet uit komt met het gezellig en sfeervol maken van jouw huis.

Do I need to say more? Nope. Je laatste twijfelende gedachte stopt hier.

Bij Emma Thuis - Een uniek en simpel styling concept.