Warmte en duurzaamheid in een klein pakket: TOFF Label voor Tiny Houses.

Warmte en duurzaamheid in een klein pakket: TOFF Label voor Tiny Houses.

Tiny houses staan bekend om hun minimalistische levensstijl, waarbij elke vierkante meter zorgvuldig wordt benut. Bij TOFF Label begrijpen we dat elk detail in zo'n ruimte telt. Wij hebben een collectie ontworpen die perfect past bij deze levensstijl: Eenvoudige, sfeervolle en handgemaakte interieuraccessoires die gezelligheid en kleur toevoegen, zonder de ruimte te vullen. Oftewel, de perfecte puntjes op de Ï voor jouw tiny house! ;-).

Onze kaarshouders en kandelaren zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Ze nemen minimale ruimte in beslag en creëren ondertussen maximale knusheid. Perfect dus voor het creëren voor een gezellige sfeer tijdens lange avonden, zonder dat het ten koste gaat van de kleine oppervlakte waarin jullie je met het gezelschap bevinden. Het kleurrijke waar wij met TOFF Label om bekend staan en dat het met de hand gemaakt is, voegen persoonlijkheid toe aan je interieur, terwijl het ook nog eens naadloos aansluit in het minimalistische ontwerp waar tiny houses om bekend staan. 

Bij TOFF Label zijn we niet alleen gefocust op wat mooi is en waar we blij van worden, duurzaamheid is een kernwaarde binnen onze brand. Onze producten worden gemaakt van duurzame materialen en voor elke verkocht product planten we een boom. Dit maakt onze collectie niet alleen geschikt voor tiny house bewoners die een bewuste keuze maken voor een eenvoudiger en minimalistischer leven, maar ook voor diegenen die een positieve impact willen maken op het milieu.

TOFF Label biedt de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en duurzaamheid. voeg onze items uit de collectie toe aan je tiny house met onze handgemaakte accessoires en draag tegelijkertijd bij aan een groenere toekomst.